Blog

Welkom op onze blog.

QEOS @ INFOPOL | XPO112

18/04/2017

Op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 april 2017 vindt in de hallen 1,2 & 6 van Kortrijk Xpo INFOPOL | XPO112 plaats, vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten, urgentiediensten en rampenbestrijding.

Sinds de start in 1995 groeide INFOPOL uit van een regionaal initiatief tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen binnen de Benelux. 

Om de 2 jaar stellen de meest gespecialiseerde bedrijven – van vervoermiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening tot communicatieapparatuur, overvalpreventie en verkeerstoezicht – hun nieuwste producten en diensten voor op INFOPOL.

Het genieten van de Hoge Bescherming van Zijne Majesteit Koning Filip en het bezoek van de officiële instanties, waaronder diverse ministers en de commissaris-generaal van de Federale Politie, bewijst de kwaliteit van INFOPOL.

XPO112 heeft na 5 edities haar rol als contactplatform voor alle urgentiediensten die op het terrein operationeel moeten samenwerken meer dan bewezen.

Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, ongeval, brand of andere dringende interventie. Dit vanaf de binnenkomende oproep op het noodnummer 112 tot het binnenbrengen van de patiënt in de spoedafdeling of het neutraliseren van de ramp.

De gelijktijdige organisatie van INFOPOL en XPO112 zonder opsplitsing en met spreiding van het volledig aanbod van zowel INFOPOL als XPO112 over één beursvloer van meer dan 15.000m² – creëert een uniek concept en een sterke synergie waarbij beide bezoekersdoelgroepen kennis kunnen maken met een meer dan compleet marktoverzicht. Bestaande professionele contacten onderhouden EN nieuwe professionele opportuniteiten ontdekken … efficiëntie ten top in een sfeervol kader!