Blog

Welkom op onze blog.

QEOS @ Agribex

08/11/2021

De grootste sector op Agribex, zowel in oppervlakte als in aantal exposanten is de akkerbouw.
Verdeeld over 6 hallen van Brussels Expo staan meer dan 170 standhouders actief in de akkerbouw klaar om u te ontvangen op hun stand. Het getoonde aanbod omvat alle aspecten van de akkerbouw : van trekkers en telescoopladers, over materiaal voor grondbewerking, zaai en spuitmachines tot drainage en oogstmateriaal. Ook hooibouwmateriaal en transport- en opslagmateriaal zal present zijn.

Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen.

Oplossingen in de kijker :

VehicleViewer AGR-GPS | QEOS biedt als GPS-dienstverlener een AGR-GPS systeem dat beantwoordt aan de wettelijke voorschriften van de Vlaamse regering en van de VLM (Vlaamse landmaatschappij). De registratie van de staalname is in de AGR-GPS toepassing van QEOS geintegreerd.

TeamViewer AgriManagement | Verminder uw administratie en beheer de loonwerkers in real time.

AssetViewer Container | Optimaliseer het beheer van containeroverslagoperaties.

VehicleViewer Transport Management System | Deze TMS software traceert uw leveringen en optimaliseert uw transportritten.

VehicleViewer Feed Chain Alliance | De vereiste traceerbaarheid die OVOCOM voorschrijft voor het wegtransport van diervoeder - FCA.

 

Debietmeterplicht ? Al geintegreerd bij QEOS!

 

Tot dan!

HALL 5 - STAND 5103