flexible time registration solutions
QEOS is gespecialiseerd in het ontwikkelen van tijdsregistratieoplossingen op basis van geolokalisatie. Wij bieden globale en flexibele oplossingen aan, gericht op uw manier van werken.
meer over onze aanpak
Sectorspecifieke oplossingen

 Bent u op zoek naar een andere oplossing? Contacteer ons. Wij maken ook oplossingen op maat.

Wat gebeurt er buiten de muren van uw bedrijf?

Alles wat er gebeurt met uw teams, voertuigen en materieel wordt in real-time geregistreerd en gegeolokaliseerd. De tijd die u daarmee wint, kunt u aanwenden voor een beter beheer van de externe activiteiten en een geoptimaliseerde besluitvorming.

onze oplossingen
Eenvoudig en winstgevend

De oplossingen zijn afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten en leveren snel tijdswinst op. De duidelijke toepassingen begeleiden uw medewerkers gedurende hun werkproces waardoor ze niets meer over het hoofd kunnen zien.

bekijk enkele cases
Professionele applicaties en betrouwbare hardware

De applicaties - ontwikkeld in overleg met betrokkenen uit de sector - komen tegemoet aan de bedrijfsbehoeften en weerspiegelen de werkprocessen van de gebruikers.

De hardware van industriële kwaliteit en de ergonomische toepassingen zijn modulair om u een passende oplossing te kunnen aanbieden.

onze oplossingen
Zorgvuldig gekozen partners
QEOS nieuws
16/09/2019
Op 21 en 22 september 2019 is Werktuigendagen Oudenaarde opnieuw het middelpunt van de Vlaamse landbouwwereld. Wij nodigen u hierbij dan ook uit om...
09/09/2019
MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO al...
26/08/2019
Op 1 april 2019 ging het nieuwe Vlarebo van kracht. Zo wordt onder andere het gebruik van bentonietslib (boorslurry) afkomstig van gestuurde boring...
04/07/2019
27-07-19|31-07-19 Qeos is weer in de VOO-Tour van Wallonië organisatoren voertuigen aanwezig om u een perfecte real-time informatie aan te bieden!